info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Alle soorten stucwerk

Reactie plaatsen niet mogelijk

Stukadoren bestaat al sinds de 18de eeuw, maar het is nog zeer populair. Er zijn over de jaren enorm veel verschillende soorten stucwerk ontstaan. Dat is alleen maar goed voor u, want dat betekend dat u alleen of samen met ons het beste stucwerk kunt vinden dat bij u en uw wensen past.

De verschillende redenen waarom u ervoor kunt kiezen uw muren of plafond laat stuken
Net als het feit dat er enorm veel verschillende soorten stucwerk zijn ontstaan, zijn er ook enorm veel redenen om uw muren en plafond te laten stuken. Uw kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een stukadoorsbedrijf in te huren vanwege de volgende redenen:

  • Om ervoor te zorgen dat de muren of het plafond egaal is voordat u de muren laat verven
  • Als wandafwerking van uw muren of plafond
  • Omdat u de textuur van stukwerk mooi vindt
  • De buitenkant van uw huis te laten stuken
  • Omdat u uw plafond of muren wilt laten restaureren

Natuurlijk is de reden voor iedereen anders. De een laat het doen omdat hij of zij het mooi vind en de ander doet het vanwege praktische redenen.

Onze stukadoorswerkzaamheden

Dit zijn de meest voorkomende soorten stucwerk die wij kunnen doen voor u.

Raapwerk en Pleisterwerk
Met zowel raapwerk als pleisterwerk zorgen wij ervoor dat uw wanden weer prachtig vlak worden. Hoe ruw of scheef deze ook zijn.

Sierpleister
De naam zegt het natuurlijk al een beetje, want sierpleister is natuurlijk gewoon voor de sier. Wij zijn specialisten op het gebied van sierpleister en helpen u hier graag mee verder.

Sausklaar of Behangklaar stucwerk
Met sausklaar stucwerk zorgen wij ervoor dat elke wand zo te beschilderen is. Wilt u toch liever behangen? Met ons behangklaar stucwerk zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren uw muren kunt laten behangen.

Neem contact op met Stukadoorsbedrijf Egaal
Woont u in de regio Den Haag en wilt u uw wanden laten stuken? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. U kunt ons ook bellen op het nummer 070 – 32 38 553

cms@eye-c.nl

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.