info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Betaalbaar Stucadoorsbedrijf

23 juni 2014
Geen reacties
Stukadoor

Heeft u overal gezocht naar een stucadoor die werkzaamheden verricht tegen een betaalbare prijs? Stop nu met zoeken, en maak contact met Stucadoorsbedrijf Egaal!

Stucadoorsbedrijf Egaal is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van pleister- en sierwerk. Wij zijn gevestigd te Den Haag en zijn lid van Aannemers in Den Haag. Wij hebben als overige werkzaamheden: diverse ruimtes behangklaar maken, gladpleisteren, schuurwerk verrichten, verder ook nog restaureren van oude plafonds, reparatie en aanhelen en nog veel meer. Wij werken met de beste materialen en gereedschappen, zo leveren wij werkzaamheden met de hoogst haalbare resultaten.

Stucadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland. Dus hebt u al eerder gezocht naar een stucadoor en er geen gevonden of bent u voor een teleurstelling komen te staan? Geen nood meer want Stucadoorsbedrijf Egaal heeft voor u de beste oplossingen voor elk probleem.

Neem contact met ons op
Wilt u meer te weten komen over onze diensten? Maak dan contact via telefoonnummer: 06-14875577

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.