info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Complete verbouwing Badkamers en Toiletten

Reactie plaatsen niet mogelijk

Bent u net verhuist of was de badkamer sterk verouderd? Misschien is het dan tijd om uw badkamer te verbouwen of gewoon helemaal te vernieuwen. Uw badkamer is nou eenmaal een van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Daarom wilt u natuurlijk dat deze ruimte goed onderhouden is.

4 Ideeën voor het Verbouwen van uw Badkamer

Misschien weet u nog niet zo goed wat u precies wilt. Hier zijn een aantal ideeën voor hoe u uw badkamer kunt laten verbouwen.

 1. Nieuwe Tegels
  Het leuke aan nieuwe tegels is dat u enorm veel verschillende motiefjes kunt kiezen. Dat zal uw nieuwe badkamer zeker wat opfleuren.
 2. Een ligbad
  Heerlijk relaxen terwijl u in uw nieuwe ligbad ligt tussen de bubbels. Klinkt dat niet geweldig? Wij zorgen ervoor dat u er zorgeloos van kunt genieten. Geen plek voor een bad? Dan kunt u altijd voor een luxe douche cabine gaan. Ook heerlijk. Zeker met een massage functie op de douchekop.
 3. Twee Wastafels
  Misschien woont u wel met meerdere mensen in huis. Zeker ‘s ochtends voor iedereen het huis uit gaat kan het dan wel eens irritant zijn om maar één wastafel te hebben. Met twee wastafels zal die irritatie al heel wat verminderen.
 4. Stucwerk
  Stucwerk is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar zeker nodig! Stucwerk zorgt ervoor dat u badkamer er prachtig uit ziet.

Een hele Nieuwe Badkamer of alleen een Kleine Renovatie?

Een nieuwe badkamer, klinkt dat u niet geweldig in de oren? Helemaal gemaakt naar u wensen hoe groot of klein deze maar zijn. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen alleen een kleine renovatie te laten doen. Zo kan het stucwerk bijvoorbeeld vernieuwd worden of kunt u nieuwe tegels laten zetten. De keuze is compleet aan u. Wij bieden hoe dan ook kwaliteit werk en betaalbare prijzen.

Heeft u Interesse?
Wilt u uw badkamer verbouwen en heeft u interesse in onze services? Neem dan contact met ons op. Dit kan op drie manieren: Via het contact formulier, door te bellen naar 070 – 32 38 533 of door een email te sturen naar info@stukadoorsbedrijfegaal.nl. Wij horen graag van u!

cms@eye-c.nl

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.