info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Frescolori

16 juni 2014
Geen reacties
Stukadoor

Bent u op zoek naar een natuurlijke wandafwerking? Frescolori is het duurzame antwoord voor uw muren. Frescolori is een natuurproduct op basis van kalk. Stukadoorsbedrijf Egaal brengt Frescolori op een professionele manier aan voor het mooiste resultaat.

De voordelen van Frescolori

Frescolori is niet alleen duurzaam het is tevens onderhoudsvriendelijk en waterbestendig. U kunt Frescolori dus ook gebruiken in de keuken of badkamer. Iedere soort stijl en kleur is mogelijk. Stukadoorsbedrijf Egaal is gevestigd in Den Haag en werkt in de omgeving Den Haag, Rotterdam, Westland, Leiden en Voorburg-Leidschedam.

Onze stukadoors hebben ervaring met het aanbrengen van Frescolori. Ook klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij komen onze afspraken na en houden u van de vorderingen op de hoogte. Wilt u mooie muren met Frescolori aangebracht door klantvriendelijke en ervaren stukadoors?

Neem dan contact op met Stukadoorsbedrijf Egaal via het contactformulier op deze pagina. Wij geven u graag meer informatie over Frescolori en onze diensten. Ook komen wij graag langs voor een prijsopgave.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.