info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Herstelwerk na een Lekkage

Reactie plaatsen niet mogelijk

Het zou u maar overkomen. Uit het niets waterschade na een lekkage in huis. Dat is ver van ideaal en helaas kan het de beste onder ons nog gebeuren.

Wat Moet U Precies Doen Als U Waterschade heeft?

 1. Schadebeperking
  De eerste stap is om de waterschade zoveel als mogelijk te beperken. Vang vocht op in emmers als dat mogelijk is zodat de rest van uw interieur niet beschadigd raakt.
 2. Bel Uw Loodgieter
  Doe het niet zelf! Een loodgieter kan de bron vinden en er zo voor zorgen dat verdere schade enorm beperkt blijft. Dat is mooi, want dat kost u eindelijk minder dan als u het zelf doet en er gaat iets fout.
 3. Bel Ons
  Wanneer de loodgieter uw lekkage heeft gemaakt kunt u ons inhuren. Wij zijn specialisten in stucwerk. Daarbij zijn wij ook zeer ervaren in schilderwerk en het leggen van tegels. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw huis er nog beter uit zag dan voorheen.

Het belangrijkste bij een lekkage is dus om snel te handelen. Probeer de schade zoveel mogelijk te beperken en huur zo snel als mogelijk een professional in. Zo simpel is het. Laat ons het harde werk doen. Wij staan er garant voor dat u tevreden zult zijn met onze diensten en niets meer zal kunnen zien van de waterschade.

Waarom zou U ons Inhuren

 • Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring
 • Wij luisteren goed naar uw wensen en stoppen pas als u tevreden bent met het resultaat
 • Wij gebruiken alleen de beste materialen
 • U betaald maar 6% BTW en onze prijzen zijn altijd betaalbaar
 • Wij houden van ons werk en willen niets minder dan de beste kwaliteit aan u leveren
 • U kunt ook bij ons terecht als u meer dan alleen schade herstel wilt, zoals bijvoorbeeld de renovatie van uw badkamer.

Heeft u interesse?
Heeft u interesse voor ons herstelwerk bij waterschade? Neem dan nu contact met ons op via het contact formulier of door ons te bellen via 070 – 32 38 533. Wij horen graag van u!

cms@eye-c.nl

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.