info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Sierpleisterwerk

16 juni 2014
Geen reacties
Stukadoor

Met sierpleisterwerk van Stukadoorsbedrijf Egaal worden uw wanden van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Door onze jarenlange ervaring zijn we zeer bekwaam in alle soorten van sierpleisterwerk De sierpleisters waar wij gebruik van maken zijn o.a. spachtelputz, dekorputz en barok.

Maar indien u specialere wensen heeft, hebben wij daar in de meeste gevallen ook een antwoord op. Sinds vorig jaar zijn we in de regio Zuid Holland een van de aangewezen specialisten op het gebied van Frescolori.

Dit is een sierpleisterwerk met een zeer bijzondere en moderne uitsraling. De sierpleisters hebben diverse structuurkorrels: van zeer fijn voor een gladde afwerking tot wat grover voor een ruwere afwerking. Door de verschillende korrelgrotes is het dus mogelijk om uiteenlopende effecten te creeren, die weer zorgen voor een frisse uitsraling in uw huis.

Sukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.