info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Spachtelputz

22 juni 2014
Geen reacties
Stukadoor

Gaat uw hart uit naar een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie, dan is Spachtelputz precies wat u zoekt. Stukadoorsbedrijf Egaal is gespecialiseerd in pleister en sierpleisterwerk. Wij werken altijd met de beste materialen om een goed resultaat te bereiken. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, restauratie, of modern strak stucwerk wij hebben alle kennis en vakmanschap in huis.

Spachtelputz is een duurzame, veelzijdige, maar vooral mooie wanddecoratie. Door het aanbod van verschillende structuren en kleuren, is er voor ieder wat wils. Ook is Spachtelputz zeer duurzaam; het raakt niet snel beschadigd. Het is dus dé ideale wanddecoratie, mits het vakkundig word aangebracht. En dat kan Stukadoorsbedrijf Egaal wel. Wij bieden perfecte, sfeervolle wandafwerking tegen betaalbare prijs.

Allernieuwste werkmethodes
Door onze jarenlange ervaring en allernieuwste werkmethodes bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u weten hoeveel uw stucwerk gaat kosten? Wij stellen ter plekke samen met u een offerte op.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.