info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Stucpleister

16 juni 2014
Geen reacties
Stukadoor

Houdt u van strakke wanden en een nette frisse aanblik? Dan is pleisterwerk van Stukadoorsbedrijf Egaal de juiste oplossing voor u!

Pleisterwerk is het vlak of strak maken van bestaande betonnen wanden en plafonds, met behulp van een dunne laag gipsmortel. Het kan overal in huis worden toegepast als bijvoorbeeld afwerking van de woon- en slaapkamer maar kan ook als nette afwerking boven uw tegels in de badkamer.

Bij Stukadoorsbedrijf Egaal kunt u dus terecht voor al uw pleisterwerk. Wij zijn namelijk een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in pleister- en sierwerk. Ons streven is om altijd het hoogst haalbare resultaat te behalen met onze werkzaamheden, vandaar dat wij werken met de beste materialen en gereedschappen. Andere werkzaamheden die wij verrichten zijn: schuurwerk, restaureren van oude plafonds, reparatie en aanhelen en nog veel meer. Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Dus zoekt u een ervaren stukadoor voor het verrichten van al uw bouwwerkzaamheden tegen een betaalbare prijs? Bel dan op het nummer 06-14875577

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.