info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Stukadoor Den Haag

16 juni 2014
Geen reacties
Stukadoor

Voor werkzaamheden aan de wanden van een nieuwe woning of bedrijfspand, huurt u vakkundige en ervaren stukadoors van stukadoorsbedrijf Egaal.

Wij zijn de deskundige op het gebied van stucwerk in de regio Den Haag. Wij doen onder andere pleister- , schuur- , restauratie- en voorbereidend werk. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteitswerk waarvan u nog jaren zult genieten. Aangezien bij stucwerk enkele factoren zoals de ondergrond, laagdikte, materiaal enz. van belang zijn, is een prijsopgave pas mogelijk na een oriëntatie op uw locatie.

Bij het pleisteren worden muren voorzien van een pleisterlaag, zodat ze egaal en sausklaar worden. Verder kunnen wij sierpleisters zoals Spachtelputz of Dekorputz aanleggen. Wanden van badkamers en keukens bewerken wij zodanig, dat ze gereed zijn voor de tegelzetter. Restauratie en reparatie van muren en bijhorende lijsten en ornamenten doen wij ook.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland. Traditionele- en moderne stucwerkzaamheden worden professioneel verricht door stukadoors van stukadoorsbedrijf Egaal.

Voor meer informatie, kunt u bellen op het nummer 06-14875577.

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.