info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Stukadoor Gezocht

19 juni 2014
Geen reacties
Stukadoor

Heeft u overal gezocht naar een stukadoor die werkzaamheden verricht tegen een betaalbare prijs? Stop nu met zoeken, en maak contact met Stukadoorsbedrijf Egaal!

Stukadoorsbedrijf Egaal is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van pleister- en sierwerk. Wij zijn gevestigd te Den Haag en zijn lid van Aannemers in Den Haag. Wij hebben als overige werkzaamheden: diverse ruimtes behangklaar maken, gladpleisteren, schuurwerk verrichten, verder ook nog restaureren van oude plafonds, reparatie en aanhelen en nog veel meer. Wij werken met de beste materialen en gereedschappen, zo leveren wij werkzaamheden met de hoogst haalbare resultaten.

Stukadoorsbedrijf Egaal voert diverse werkzaamheden uit in o.a Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Voorburg-Leidschendam, Wassenaar, Leiden, Rotterdam en het Westland.

Dus hebt u al eerder gezocht naar een stukadoor en er geen gevonden of bent u voor een teleurstelling komen te staan? Geen nood meer want Stukadoorsbedrijf Egaal heeft voor u de beste oplossingen voor elk probleem. Wilt u meer te weten komen over onze diensten?

Maak dan contact via telefoonnummer: 06-14875577

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.