info@stukadoorsbedrijfegaal.nl 070 - 32 38 553 NU Verlaagd BTW-tarief: 6% - Klik voor Meer informatie hier!

Tegelwerk

Reactie plaatsen niet mogelijk

Vindt u ze niet prachtig al die fonteinen en gebouwen met mozaïeken vloeren in het buitenland? Al eeuwenlang is tegelwerk eigenlijk gewoon een kunstvorm. Maar u kunt er gelukkig ook voor kiezen deze kunst in huis te halen. Wij kunnen u hiermee helpen met ons ervaren team van tegelzetters.

4 Populaire plekken voor Tegelwerk in Huis

De Keuken
De keuken is een prachtige plek om wand- of vloer tegels te laten leggen. Lekker makkelijk schoon te maken als u bijvoorbeeld een keer cupcakes met de kinderen maakt. Daarbij geeft het ook nog eens een lekker sfeertje. Onze tegelzetter weet raad met welke tegels u ook kiest.

De Badkamer
De badkamer is de meest populaire plek om tegels te laten leggen. U heeft ze nu misschien al in uw badkamer, maar met een paar nieuwe tegels kan er een heel nieuwe sfeer in uw badkamer ontstaan. Nieuwe badkamer? Dan is het helemaal een goed idee om uw badkamer te laten tegelen. Dan past de badkamer gelijk bij de rest van uw prachtige huis.

Het Toilet
Ook in uw toilet kunt u natuurlijk vloertegels laten leggen. Dat is niet alleen hygiënischer dan veel andere materialen, maar ook nog eens een kans om ook uw toilet te laten matchen met de rest van het huis. Onze tegelzetter zorgt ervoor dat het er perfect uit ziet als we er klaar mee zijn!

De Huiskamer
Ook in de huiskamer kunt u een tegelvloer laten leggen. Lekker makkelijk schoon te houden met kinderen of huisdieren. Daarbij kunt u ook hier leuke mozaïeken vloeren laten leggen. Denk er maar eens over na.

Waarom zou u ons inhuren?

  • De tegels kunnen alle kleuren en maten hebben die u maar wilt. U hoeft ze alleen maar uit te zoeken en wij leggen ze voor u
  • Wij gebruiken alleen de beste materialen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij kwaliteit werk afleveren
  • Onze prijzen zijn betaalbaar
  • Wij zetten ons in tot alles naar wens is

Interesse in onze tegelzetter service?
Woont u in Den Haag en omstreken en heeft u interesse in onze tegelzetter service? Neem dan contact op via het contact formulier of bel ons via het nummer 070 – 32 38 553.

cms@eye-c.nl

Your Turn To Talk

Your email address will not be published.